Retningslinjer for utendørspynting i Øvre del av Aftensolveien #elitesvingen

Vi har i alle år hatt som uskreven regel her på Funkisplatået at vi holder igjen litt hva gjelder pynting og utendørsbelysning. For egen del synes jeg det rekker med en nedtonet, perlemorsfarget ledlenke #whitechristmas rundt enebærbusken – og ellers la fjordutsikten stå for resten. Hva gir vel mer adventsstemning enn å følge lysene fra Kielferjen idet den glir innover fjorden, mens du sitter trygt plassert med en fresh og nydusjet date i egen jacuzzi. Uten fare for å bli utsatt verken for posestappe, koronapust eller andres billige paljettclutch #cubusslegge.

Med de siste årenes massive utvinning av eplehagene, ser vi imidlertid at favelaen #blokkfolket kommer stadig nærmere. Spesielt i adventstiden. Der vi før hadde et og annet kortreist julenek vakkert plassert i en passe, lyssatt edelgran ­– fylles nå tujane #fattigmannsbuskene med blinkende lys i farger som gjør at det ringer i helt andre bjeller enn de vi er vant med her oppe #patpongish.

Det er ikke uten grunn at mammaen til Mille, i løpet av desember i fjor, fikk besøk av ikke mindre enn seks leveringsklare nisser etter mørkets frembrudd! Og det uten å ha invitert en eneste en.

Og mens vi er inne på nisser:

Fint hvis alle kan respektere at korpulente menn med langt skjegg være seg av kjøtt og blod, oppblåst i plast eller, for den saks skyld, som blinkende figurer plassert på terrasser, stabbur og dobbelgarasjer, gjerne må nytes, men da helst i lavereliggende strøk. Å ta med disse hjem forringer området og ødelegger julestemningen.

 

Helt til slutt: Hold også et lite øye med praktikantdelen. Husk, det ligger dypt nedarvet i filipinsk natur å gå littegrann bananas med lyslenker #neitilflerfargetbelysningihøyden

 

 

 

Les de mest populære innleggene!