For de av oss som ikke ønsker kviser, piercing og/eller tomt blikk på skolebildene

Tid for fotografering på Fjordgløtt og når Lille Lerche og Mille Cornelia (17) skal i glass og gullramme, spares det ikke på noe. Dette er høstens tilbudspakker fra Fryd & Gammen elevfoto AS:

 

Alt 1 – Pakke A: Natural

Skoleeleven AS IS, det vil si med tante Berits underbitt, skjev skill og tomt blikk. Vi gjør oppmerksom på at velger man denne varianten er hverken kebab-kviser eller snus mellom tennene reklamasjonsgrunn. Ta en ekstra kikk på ungdommen din i dag (helst i dagslys) og forestill deg han/henne innrammet i gull. Er dette noe du kunne tenke deg å ha på veggen eller sende videre som julehilsen til onkel Alf? Hvis ikke, les videre.

Alt 2 – Pakke B: Best version

Skoleeleven fra sin beste side. Her fjerner vi alt av kviser, smårift og fregner. Retter opp ujevne neser, rydder i kjeveområdet #tanteberitbittet og åpner blikket. Har han/hun gamingringer under øyene, dumbo-ører, valpefett, snusleppe, melkebart, blått hår, hesteansikt, fuglebryst, kanintenner, tyrenakke, dobbelthake, hengegeip, tribal-tatovering, tannregulering, buse – eller ring i nesen? Ikke fortvil, vi fjerner alt av pubertetsstøy og legger på et acne-filter med fullKardashian-contouring, double emocontrol og maks suntaneffect som gjør at arveonkel Alf GARANTERT kommer til å sette din sønn/datter øverst på peishyllen.

Alt 3 – Pakke C: Perfect prince/princess

Her utføres alle de nevnte retusjeringene også på fellesbildet. I tillegg gjør vi ditt barn like høy (eller høyere) enn de andre, en anelse smalere/mer bredskuldret #valgfritt samt gir ham/henne et blendahvitt smil, fresh GANT-genser og glimt i øyet #xfactor. Er det ønskelig, kan vi også legge en eim av gaming, uren hud og fett hår #favelafuzz over resten av klassen så din ungdom virkelig skinner. Her får du et bilde som ikke bare gjør seg i gullramme, men også LEVERER på Facebook <3

 

NB! Svarer du allerede i dag, får du gratis sjarmtroll-filter med DOBBEL onkel-Alf respons-garanti. Takk for tilliten.

 

Les de mest populære innleggene!