Retningslinjer og strakstiltak for deg som tar sjansen på julebord

Jada, du har vært ute en adventsnatt før, men det begynner å bli lenge siden. Kanskje greit med en oppfriskning?

Ikke start med å be servitøren dempe musikken. Det er en del av konseptet uteliv. I motsetning til hjemmekontorliv. Å «mute» sidemannen som har gått «all in» for badestamp (med integrert ovn, ergonomisk utforming og automatisk lensepumpe #snork) går derfor dessverre heller ikke.

 

Dårlig belysning kan gjøre julemiddagen til en russisk gluten-rulett. For hva står egentlig med liten skrift nederst på menyen? På den annen side kan det være greit å kunne «fade ut» juleslipset til badestampnissen #klorkavaleren ved siden av.

 

Når det er sagt, tiden har helt klart løpt fra prepandemiske og stroppeløse glittertopper #så2019. Stikkord: covidhandles og coronavinger. Nei, du er ikke helt på tunika-nivå, men nærmer deg muligens chiffonsjal-stadiet #sorrytosay.

 

NB! Kan hende du ikke blir utsatt for tilnærmelser av noe slag. At ingen (ikke engang badenissen ved siden av som har sittet mutters alene og skypet fra en vedfyrt (!) stamp i 20 måneder), prøver å kaste hverken champiskorker, drinkparasoller eller våte blikk ned i cleavagen din.

 

Ingen grunn uansett til å kalle traineen (i covidrød designer-tyll) for frøken Omicron #skjerpings. Selv om hun både har piggene ute, smittende latter og har over 30 nærkontakter i bank og finans #minst.

Og det er kanskje her TUSK-strategien kommer inn: TEST din markedsverdi: opptre UIMOTSTÅELIG, besvar med et SKULDERTREKK, KAPITULER.

 

Vær også klar over at man på dette stadiet ofte får «Strawberry Daiquiri-briller». Det vil si at man ikke klarer å skille jacuzzi fra stamp og tenker at når man først har kommet så langt, er det liten eller ingen vits i å skylle nissen ut med badevannet #adventsnach

 

OBS: Ikke stress med å legge ut badeselfier.

  Oppfriskningsdose dagen derpå: En sobril, to pinex og tre solsnuhilsener. Lykke til <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les de mest populære innleggene!