På tide å finne fram festivalvesken, Hunterstøvlene og din indre Beyonce. Snart braker det løs

Aloha alle Yummimummies øverst i Aftensolveien!

 

Håper dere har hatt en nydelig sommer enten den er tilbrakt på Hvasser, i Marbella eller  en svipptur innom Portofino for å fornye rustne kjærlighetsløfter – eventuelt – smi nye. Noe som i så fall virker i overkant VINTAGE, da TRENDEN i sommer burde være nokså klar: DIVORCE IS (definitely) THE NEW HAPPY MARRIAGE.  Men for all del, Portofino er jo alltid stas. Enten man er ute etter å smis i hymens lenker eller bare smi mens jernet er varmt. ANYWAY –

som jeg nevnte på siste BOBLETREFF i jacuzzien i våres, Øyafestivalen sammenfaller i år til alt hell med en partallsuke #barnefri #juhu og da er det INGEN UNNSKYLDNING for ikke å smette i Hunterstøvlene, sende hipsterdaten ut etter økologisk øl og vende nesetippen ØSTOVER #gocrazy. Det går dessuten rykter om at det i år er satt opp BÅT FOR TESLA #goldfish29 fra Tjuvholmen slik at vi kan ankomme VIP-losjen DIREKTE uten å risikere østkant-rand på designerstøvlene #herlig.

 Litt info for nye mummies: Gå for en solid veske (LV, Chanel eller Michael Kors #østkantvuitton). Fyll den med essensielle festivalaccesories som: ørepropper, maldonsalt,  skappelgenser, tørrshampo, pepperspray, angrepille, intimservietter, vippelim, sitteunderlag, duftlys, nødfillers, damaskduk, mens-kopp og antibac.

Tips: Mummies som har MESKET SEG med solide mengder hvitt i sommer bør vurdere Å JAZZE OPP denimshortsen med paljetter for å trekke oppmerksomheten BORT fra eventuelle chablis-handles.

Øvrig dresscode: Topp med bandlogo #cred. Dropp den med AWESOME-print (Nei Sweetie, det er IKKE et indiepop-band). Har du medfødt hang til glam og statementsitater, gå isteden for CARPE DIEM #merband-ish. Heller du mot RETRO, sats #forgucciesskyld på Patti Smith IKKE Pat Sharp.

Ellers: Au pairene møtes som vanlig her på takterassen noen timer før for å mingle, networke og binde blomsterkranser #filippinstyle

 

Remember, never stop believe in your inner Beyonce <3

Namaste, Nora

 

Les de mest populære innleggene!