Hvorfor ikke kalle en spade for en spade og isteden sørge for å få denne linjen opp å gå: Studiespesialisering med russebuss #loveit

 

Forslag til programfag:

 

Bussiness: Entreprenørskap og konseptutvikling.

Et programfag for deg som vil utvikle kompetanse innen budsjettstyring, ledelse og organisering. Herunder kommer alt fra leasing av lydanlegg til utforming av spray-tan-avtaler og administrering av slosskamper #russebattles. Vi tar også for oss tema som: hvordan hvitvaske penger fra pappa (via toalettpapir) og «Kan det å flashe cash gi eierskap til trash #nullfirere. Via flere praktiske workshops, vil vi teste om for eksempel en egen body-shotte-bar vil øke markedsverdien i russebuss-segmentet og hvorvidt det lønner seg å investere i kollektiv leppeforstørrelse eller Parajumpers for å bli årets buss. Perfekt for deg som tar sikte på å bli buss-sjef #alpharuss. Litteratur: Mind your own russebussiness.

Filosofi: Ekskludering, etikk og utvelgelse.

Er du nysgjerrig på hvilke tendenser og strategier som oppstår omkring en russebuss og ønsker å forstå mer av samspillet mellom buss, individ og sorteringssamfunn? Via praktiske eksempler og teoretiske modeller basert blant annet på Darwins: Survival of the bitchest og Descartes: «Jeg er russ, derfor burde jeg være på buss» forklares de viktigste mekanismene bak utvelgelsen til satsebuss #russeaudition. Kompetansemål: Å raskt kunne sortere ut medelever på bakgrunn av ytterjakke, personlighet, ligningsattest, fritidsbolig, fremkomstmiddel og/eller skotøy #bruttofamilieavtrykk. Litteratur: Prøv aldri å sette deg selv i andres sko (spesielt ikke hvis de går i STØGGS #fakeuggs).

 

Norsk: Russe-lyrics, teasers og sayers

Gjennom aktiv bruk av pornoklisjeer, utdatert kvinnesyn og nødrim, vil den enkelte elev få mulighet til å finne sin stemme og skape sitt unike uttrykk. I Russelyric-faget møter eleven et bredt spekter av tekster, sayers og lyrics og vil få et informativt og kreativt innblikk i russelåtens mangfoldige historie og musikalske krumspring. Pensum spenner fra lyrikkens spede og litt blodfattige begynnelse med «chikkelakke», via spotifyhiten «I dag er det lov å være hore» til fjorårets store «Alle popper dumpa på den deilige 03-rumpa». Litteratur: Norsk nødrimliste, 500 ord som rimer på hore <3.

 

Les de mest populære innleggene!