Helgens aller, aller viktigste øvelse: Klassisk feiring av mor #verdensbestemor

Klassisk morsdag:

Kl. 09.05: Frokost på sengen, innledende runde: Her kommer man langt med et glass ferskpresset gojibærjuice, en dobbel macchiato #laktosefri og en liten salatbowle. Muligens en croissant med en dash flytende, økologisk honning og dryss av trøffelmelis #ihjerteform. Men ingen vits å prøve og hoppe etter ruccola! Såfremt pappa #torvald eller bonusfar betaler, er det helt greit og gå inn på frokostlevering.no og krysse av for extra special mothersdaydelivery #glutenfri. (Men dropp morgenbrød.com, det sparer vi til Valentine).

Kl. 09.35: Morsdagskort, fristil: Her er det bare å satse alt og hjelpe hverandre. Så lenge man holder seg innenfor gjeldende moodboard, årets palett og husets fargekart #løypa. (Hvor var du da Bob #lilleprins brakk fargestiften-ish?). Hjerter, stjerner, speilvendte bokstaver og sjarmerende hodefot-tegninger av hele familien er et must #instafood. Gjerne pappa og bonusfar som «bonder», eller alle barna på herlig cruise i Karibien #bighappyfamily. Men husk: Joy #aupair er ikke en del av familien. Ei heller Pjotr #huspolakk. Og sørg for sånn noenlunde riktig kroppsfasong på alle. (Mor har for eksempel ganske mye lengre ben enn bonusmor #ginger).

In the end of the day: Gullfinale og hjerteseremoni: Etter en drømmedag med green fusion, awesome cards og stunning gifts #allthegoodstuff, er det på tide å oppsummere. Det vil si, sjekke om morsdagsinnlegget ditt har fått flere likes enn mammaen til Milles. Om du virkelig er verdens beste mor #tarkaka eller om det finnes yummiere mummies der ute. Lykke til! #letthegamesbegin #happymothersday

Les de mest populære innleggene!