Dette er gjeldende karantene-/hjemkomstregler for Øvre Vinderen og omegn

Vi som har sted på Hvasser, Kragerø og øyene godt innenfor #thegoldencoast

kan selvfølgelig se bort ifra dette skrivet. Visse andre bør kanskje lese det ekstra nøye. 

 

Har du vært i rødt land skal du i karantene i 10 dager. Har du vært i rødt land sammen med korallfarget chinosmann #atlanterhavscruiser, kan du legge til ytterligere 48 timer. Har du og Mister Coralman i tillegg mesket dere med store mengder pink gin (!) hold dere langt unna sosiale media #redzone. Flott også hvis karantenen i sin helhet kan tas på hytta (fjellet) og ikke på snap, så vi unngår å «bomse» innpå hverandre i utide.

Unntak: Dette gjelder ikke dere som har eget sted i Spania, fortrinnsvis Marbella, og kun har vært i kontakt med andre som også har eget sted i Marbella. Og for det meste har ligget pal ved egen pool uten å se en eneste spanjol #såkaltpandemis.

 

Har du derimot oppholdt deg på ordinær hytte (med felles strand, smårufsete SPA-anlegg og bonusbarn tilhørende annen kohort) #pandebol må du rett i 7 dagers hjemmeisolering. Ligger hytta i Østfold, pluss på en uke grunnet nærhet til grensen. (Det har vist seg at covidviruset kan komme med ballastvann fra rustne pepsimaxbokser og faktisk overleve i opptil fem døgn i våte snusposer). Med andre ord: Har du fråtset i Moules Frittes på Hankø grill & frityr, bør du holde deg på minst tre meters avstand til alt og alle i to uker. Og legge yogamatten nærmest utgangen frem til jul.

Har du støtt på følgende superspradere på din vei i sommer, plikter du på ingen måte å informere oss andre. Hverken på snap, face eller insta. Men ta gjerne en test (av den ene eller andre typen) når du er vel hjemme i funkishus.

Ikke si: Vi sitter alle i samme båt. For det gjør vi ikke. Noen sitter i privat yacht #princess55ogderomkring, andre på cruisebåt #endofspeak.

 

Når det er sagt: Nyankomne besetningsmedlemmer #aupairer skal rett i karantene i minst 14 dager etter ankomst. Gjerne på egen kjøkkenøy. Bonus: Vårruller holder seg fint i frysen i minst fem måneder, seks hvis du er heldig. Velkommen hjem <3

 

 

 

Les de mest populære innleggene!