1 mai program, Vinderen. Kl. 08.00: Heising av eksmann for sjekk av kobberrenner #offisiellhagedag

Etter en lang vinter er det forfriskende å se hagen våkne til liv. Hvite snøklokker, blå krokus og en og annen knallrød Louboutines. For ikke å glemme alle champagnekorkene som popper opp rundt jacuzzien!

Herlig! Vil også minne om den offentlige jobbe-i-hage-dagen, 1 mai. Dette er programmet øverst i Aftensolveien:

08.00: Vi starter dagen med å heise eksmann #torvald opp for sjekk av kobberrennene. Har du ikke en eksmann for hånden, bruk partallsdaten. Eventuelt Pjotr #favorittpolakk

09.15: Raking av champagnekorker i plenen, plukking av etterlatenskaper fra veske – og fuglehunder samt rens av jacuzzisluk.

09.30: Kosting av brostein

09.45: Fjerning av reir i basketkurv, høytrykkspyling av garasjeport og inspeksjon av Tesla-lader.

10.00:  Beskjæring av hekk mot utsikten. Polering av Adirondack-stoler og kutting av utearealet til au pair #joy. (Hun sitter jo likevel inne og ser på Paradise).

11.00: Sesongåpning karpedam.

11.35: Utplanting av stemorsblomster #bonusvekster i krukkene (tåler kulde bra da de har vært ute en frostnatt før #minst.)

11.50: Observering av ny robotklipper #automowerdeluxe på jomfruturen over plenen.

12.00-ish: AperolSpritz og fingermat #vårruller på takterrassen. Husk! Utestemme.

13.00:  Nedlegging av krans på Fidos #favorittsetters grav nede ved syrinhekken. Sang ved Lille Lerche #øyesten: Jeg vet en deilig have

14.00: Opphenging av lyslykter, gøyale vimpler og i bagateller. For eksempel hvorfor naboen #vonsilkeskjerf har satt opp trampoline på den siden som vender mot din havestue?! (Når det er mye større plass på den andre siden) #pussig.

15.00: Ny runde med høytrykkspyler. Motorsag. Kant-klipper eller stubbefreser. Samme hva, bare den høres godt ned til terrasseblokkene #favelaen og er ny av året. I alle fall nyere enn von Silkeskjerfs #naboen sin. Kommer du ingen vei med trampolinesaken, vend høytrykkspyleren retning hoppeslottet.

17.00: Felles bråtebrann for hele Funkisplatået. Her er det viktigere at du faktisk brenner, enn at du har noe å brenne. Torvalds randonne-ski for eksempel brenner like godt, hvis ikke bedre enn gamle kurvstoler og vissen tuja. Og blir du sliten, ikke fortvil. I morgen er det sovemorgen og fri som vanlig #tjuhu

Les de mest populære innleggene!